در این مطلب خواهید خواند:

بازیگری

اجرای فیلم نامه ها و داستان آن ها نیازمند حضور بازیگران می باشد تا بتوانند با استفاده از توانایی های خود، شخصیت های داستان را اجرا و اتفاقات آن را واقعیت بخشند. بازیگران با قرار گرفتن در نقش های مختلف موجب جان بخشیدن به شخصیت های داستان شده و با اجرای فیلم نامه در روند ساخت فیلم و یا اجرای تئاتر نقشی اساسی دارند. اما چگونگی اجرا و باور پذیری آن از اهمیت بالایی برخوردار بوده و تاثیر زیادی در کیفیت کار گروهی بازیگران و در نتیجه آن کیفیت خروجی فیلم می باشد. 

اگر بازیگر با طبقات مختلف جامعه و زندگی آن ها آشنا باشد به راحتی به درک بالایی از فیلم نامه و نقش خواسته شده خواهد رسید. اگر بازیگر به درک درستی رسیده باشد خواهد توانست اجرای واقعی تر و بهتری داشه باشد و در نتیجه تاثیرگذاری بالاتری بر ذهن مخاطب و بینده خواهد داشت.

مهارت های فردی بازیگر

برای اجرای نقش های مختلف و همچنین قرارگیری در جمع گروه فیلم سازی نیازمند مهارت های است که بازیگر باید داشته باشد.اگر بازیگر نقش خود را به صورت طبعی و باور پذیر اجرا کند نه تنها خروجی کار دلچسب نخواهد بود بلکه موجب بروز تنش هایی در کار گروهی خواهد بود. لذا بازیگر باید در پی رشد شخصیت خود باشد و در خلال روند بازیگری خود مهارت های فردی زیر را در خود پرورش دهد.

  • جامعه شناسي
  • مردم شناسي
  • توانایی انجام کار گروهی
  • داشتن اعتماد به نفس کافی برای قرار گرفتن در جمع 
  • گیرایی و قدرت يادگيري بالا
  • توانایی پذيرش انتقاد
  • توانايي ايفاي نقش در ژانرهاي مختلف
  • پشتکار داشتن در پروسه یادگیری مهارت ها
  • سازگاری بالا برای قرار گیری در محیط های مختلف

مهمترین ترفندها برای بازیگری حرفه ای

آگاهی از ترفندها و تکنیک های بازیگری می تواند تاثیر زیادی در کیفیت کار و روحیه بازیگر داشته باشد. لذا در طول زمان بر مهارت های خود تکیه کرده و با فراگیری ترفندها هنر خود را ارتقا بخشید.

روی نقش خود تمرکز کنید و به هیچ چیز دیگر فکر نکنید

بدانید که در ابتدای کاری با ترس همراه خواهد بود. لذا توصیه می شود تنها بر نقش خود تمرکز کرده و با دوری از حواشی و افکار منفی در مورد خود، بازی خود را انجام دهید. برای مقابله با ترس خود تنها بر انجام کار تمرکز کرده و کاری را که به شما سپرده شده است پیش ببرید. اگر بر ترس خود غلبه نکنید در تمامی حرکات و رفتارهای شما مشهود بوده و این اتفاق از کیفیت کار شما خواهد کاست.

قوه تخیل خود را جدی بگیرید

استانیسلاوسکی: "بهترین یار بازیگر تخیل او است و کسی که فاقد آن است یا باید آن را به دست بیاورد یا صحنه را ترک کند،در غیر این صورت آلت دست کارگردانانی خواهد شد که به زور تخیلات خود را در مغز او فرو می کنند"

برای اجرای بهتر هر نقش تخیل آن و تصور شرایط مشابه می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. استفاده از تخیل می تواند در رفتار شما نقش یافته وکیفیت و درک بهتر نقش در تمامی حرکات و جزئیات رفتاری شما دیده خواهد شد لذا با تخیل نقش و تصور حالات آن، زبان بدن شما به خوبی در صحنه نمایان شده و اجرای شما باورپذیرتر خواهد بود.

زبان بدن شما بیانگر درونتان خواهد بود

استانیسلاوسکی: "چشمگیر ترین قسمت بازی حرکت است که از حس سرچشمه می گیرد پس بازیگر باید قدرت حس گیری بالایی داشته باشد"

 تمامی حرکات و واکنش های شما در روند بازیگری تاثیر گرفته از درک شما از نقشتان و شخصیت مورد نظر می باشد. اگر به خوبی با نقش خود ارتباط برقرار کنید و اجرای شما طبیعی باشد این شرایط به خوبی در حرکات و زبان بدن شما تاثیر گذاشته و بازی شما کیفیت بالاتری خواهد داشت. اگر تنها در کلیشه ها بمانید تماشاگر ارتباط خوبی با بازی شما برقرار نکرده و نخواهید توانست تاثیر گذار باشد.

آموزش بازیگری

نظرتون درباره این نوشته چیه؟ عالیه بد نیست خوب نبود